MEDIAFLETA | IT simple
4699
home,page,page-id-4699,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

TRAJNIME

Cisco Networking Academy Program, European Computer Driving Licence (ECDL) ,

WEB DESIGN

Zhvillimi I WEB-it | Dizajn | CMS | Social Network

MARKETING

Broshura| Notesa A3/A4/A5 | Kalendarë | Katallogje | Vizitkarta

responisve design

Web Faqe të optimiziuara për të gjitha veprimataritë

Mediafleta në ofron edhe ndërtimin, dizajnimin dhe mirëmbajtjen e web faqeve faqeve të internetit për të gjitha kategoritë e bizneseve si: Ndërmarrje Shërbyese dhe Prodhuese
Hotele dhe Restorante
Agjensione Udhëtimi
Agjensione të Patundshmërive
Markete të vogla, të mesme dhe të mëdha
Për te gjitha Web Faqet ofrojmë mirëmbajtje të plotë 24 orë / 7 ditë në javë.
Regjistrimi I domainit (nëse nuk ekziston) .com .net .org, .biz etj ||
Realizimi I fotografive || Animacionet brenda faqes ||
Mirëmbajtja teknike 1 vjeqare 24h / 7ditë në javë
Regjistrimi I domainit (nëse nuk ekziston) .com .net .org, .biz etj ||
Realizimi I fotografive || Animacionet brenda faqes ||
Mirëmbajtja teknike 1 vjeqare 24h / 7ditë në javë
Ndërtimin dhe Dizajnimin e Web Faqeve e realizojmë në teknikat:

Statike | Gjysëm Dinamike | Dinamik të plotë

Çdo gjë është projektuar. Pak gjëra janë të dizajnuara mirë.
― BRAIN REED

KLIENTËT TONË

Ferri reque integre mea ut, eu eos vide errem
  • GrafotonGrafoton
  • GrafikaRezniqiGrafikaRezniqi
  • AllianzAllianz
  • EfekosEfekos
  • AYAAYA
  • Zuse DigitalZuse Digital